علائم ابتلا به سویه اومیکرون-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

علائم ابتلا به سویه اومیکرون

بیماران مبتلا به سویه اومیکرون خستگی شدید، بدن درد و درد همراه با کمی سردرد، خارش گلو به جای گلودرد را بدون سرفه یا از دست دادن حس چشایی یا بویایی گزارش کرده‌اند
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 02
کد خبر: ۱۱۱۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس مطالعات اولیه، خطر عفونت مجدد کووید ۱۹ در نوع «اومیکرون» بیشتر است.سویه جدید کووید ۱۹ موسوم به Omicron که در آفریقای جنوبی کشف شد، روز جمعه (۵ آذر) از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان "نوع نگران کننده" اعلام شد.
شواهد اولیه نشان می‌دهد که ممکن است خطر ابتلای مجدد به اومیکرون بیشتر باشد؛ یعنی افرادی که قبلاً به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند راحت‌تر به اومیکرون مبتلا می‌شوند.
دکتر «آنجلیک کوتزی» که اولین بار نوع اومیکرون را شناسایی و علائم آن را مشخص کرد، می‌گوید: «این سویه تاکنون اثرات بسیار خفیفی در بیماران ایجاد کرده است، اما این علائم با نوع دلتا متفاوت هستند.»

وی در ادامه افزود: «بیماران خستگی شدید، بدن درد و درد همراه با کمی سردرد، خارش گلو به جای گلودرد را بدون سرفه یا از دست دادن حس چشایی یا بویایی گزارش کرده‌اند.»
گفته می‌شود سویه جدید به شدت جهش یافته است. اما محققان معتقدند داشتن جهش‌های زیاد به این معنا نیست که ویروس کُشنده‌تر یا خطرناک‌تر خواهد بود. با این حال، مهم است که بدانیم آن جهش‌ها چه می‌کنند. دانشمندان هنوز در حال مطالعه بیشتر این سویه و اثرات آن هستند تا تشخیص دهند که آیا باعث بیماری شدیدتر می‌شود یا قابلیت انتقال بالاتری دارد. برای فهم اینکه آیا این نوع می‌تواند از واکسن یا مصونیت طبیعی فرار کند، باید منتظر ماند تا داده‌های بیشتری ارائه شود.

کارشناسان و پزشکان بر لزوم ادامه پیروی از رفتارهای پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، آزمایش قبل و بعد از سفر با جدیت بیشتر و نیاز به احتیاط بیشتر تأکید می‌کنند./مهر

ارسال نظر